Werken bij RAS Services

Bij RAS Services werken dagelijks gedreven professionals in alle rust keihard aan hun eigen ontwikkeling én aan het gezamenlijke succes van RAS Services. Deze schijnbare tegenstelling geeft precies aan waar het bij ons om draait: samen gedreven werken aan het verwezenlijken van je doel, maar nooit als een ongeleid projectiel. Door hierbij niet het maximaal haalbare, maar het maximaal wenselijke als uitgangspunt te nemen, behouden wij de rust om op het juiste moment de juiste keuzes te maken.

Omdat steeds meer opdrachtgevers ons hun meest uitdagende opdrachten toevertrouwen, zijn wij continu op zoek naar enthousiaste professionals die interesse hebben om bij onze opdrachtgevers te worden gedetacheerd.

Nieuwsgierig?

Als jij je afvraagt waarom wij de dingen doen zoals wij ze doen, dan ben je bij RAS Services op vertrouwd terrein. Als jij daarnaast, ondersteund door onze intensieve begeleiding, in alle rust keihard wilt werken aan het realiseren van door jou zelf gestelde doelen en ons gezamenlijke succes, dan willen we jou graag leren kennen! Neem contact met ons op voor informatie over momenteel openstaande vacatures, het versturen van een open sollicitatie kan naar: hr@rasservices.nl  

Upload je CV hier.

Naam
Mobiel nummer
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 RAS Services - Kvk 55206727  BTW nr. NL 177711231B01

 

 

 

 

 

 

 

 

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

Tel: +31 (0) 30-7508951

Email:info@rasservices.nl